torstai 16. huhtikuuta 2015

Ei aina mee niin...

Hei rakkaat blogiystäväni.

Anteeksi, ettei minusta ole kuulunut aikoihin mitään.

Durandolle kuuluu hyvää.

Siis todella hyvää. Se on ollut tyytyväinen tarhassa, karsinassa ja enimmäkseen töissäkin. Se rakastaa tehdä porkkanamotivoituja maastakäsin juttuja ja on ollut kaikin puolin ihana, superhelluinen herrasmies. Terveyskään ei ole reistaillut. Ihan superhevo siis kaikinpuolin!

Meille kuului todella pitkään todella hyvää. Tunsin kehittyväni ratsastajana ja kasvavani hevosen omistajana, ihmisenä.

Silloin en ehtinyt kirjoittaa, koska oli niin paljon kaikkea hyvää. Nyt en ehdi kirjoittaa, koska on...no, edelleenkin myös paljon hyvää, mutta myös paljon suuria ja vaikeita asioita käsiteltäväksi, hoidettavaksi, työstettäväksi, päätettäväksi ja järjesteltäväksi.

En aio asioita täällä puida enkä tarkemmin eritellä, mutta pahoin pelkään, ettei tämä blogi tulee enää päivittymään. Jos tulee, niin sitten on kyllä tapahtunut jotain ihan odottamattoman onnekasta.

Durandolle kuuluu joka tapauksessa edelleen hyvää - ja toivottavasti tulee kuulumaan vielä vuosikausia.

***

Tässä vähän kuva- ja videokuulumisia viimeisen puolen vuoden ajalta:

Pojat tutustui, molemmat vähän ujoina.


Lämmin kiitos myötäelämisestä niin suruissa kuin iloissakin! Tämä blogin pitäminen ei olisi ollut mitään ilman just sua – kaikkea hyvää ja ihanaa kevättä <3 br="">
(Tiedän, että tämä on nyt vähän tällainen kökkö loppu, ja ehkä vielä jonain päivänä palaan tekemään sen tyylikkäämmin, vaikkei se tietysti enää silloin ketään kiinnosta. Tällä hetkellä ei kuitenkaan kapasiteetti riitä tämän enempään. pus!)

22 kommenttia:

 1. Hyvää kevättä ja kaikkea hyvää jatkoon!

  VastaaPoista
 2. Paljon tsemppiä ja toivon ihanaa ja valoisaa kevättä sulle ja Durandolle. :)

  VastaaPoista
 3. Voimia; elämä kantaa, usko pois! Toivottavasti vielä kuullaan, mutta nyt aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista
 4. Kevät voi olla uuden alkua! Tsemppiä ja törmäillään!

  VastaaPoista
 5. Ihana kuulla sinusta edes jotain!
  Durtsin elämä kuulostaa ja näyttää aikas hyvältä :)
  Toivottavasti sinullekin alkaa elämä hymyillä ja kuulemme sinusta vielä!

  VastaaPoista
 6. Kiva kuulla edes jotain, olen kaivannut sinua. Voimia.

  VastaaPoista
 7. Ero? Tsemppiä. Itse työstän samaa asiaa ja onhan siinä surua, järjestelyä järjestelyn perään, uutta ja outoa, mutta siinä on myös uuden alku. Ja vaikka klisee onkin, niin aika auttaa. Kaikkea hyvää sinulle ja ihanalle Durandolle.

  VastaaPoista
 8. Minäkin olen kaivannut. Sun blogisi oli ensimmäinen, jota aloitin lukemaan ja oli siten inspiraationa iteselleni. Ymmärrän kuitenkin niin hyvin, että blogin kirjoittaminen saa jäädä, kun muut asiat painavat. Voimia Saija!

  VastaaPoista
 9. Kiva kuulla ja surullista jos lopetat blogin, olit yksi inspiraatioitani....kaikkea hyvaa. t. Maukkis vakilukijasi Belgiasta.

  VastaaPoista
 10. Tsemppiä ja kiitos ihanasta blogista. Toivottavasti jatkat jonain päivänä.
  Rihana poni oli kyllä niin ihana :D. Kaikkea hyvää teille ja kiva kuulla että Durandolle kuuluu hyvää.

  VastaaPoista
 11. Minä havahduin nyt, että missä blogisi oikein on. Kaikkea hyvää teille toivottelen minäkin.

  VastaaPoista
 12. Voi harmi, mutta aikansa kutakin. Onnea tulevaan!

  VastaaPoista
 13. Hei! Tulin kurkkaamaan olisiko vaikka täällä kommenteissa kuulumisia. Tämä blogi oli kyllä korvaamaton inspiraation lähde itselleni aikanaan.

  Oikein hyvää tätä vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Annemari! Kiitos viestistä ja kivasta palautteesta. Toivottavasti sinulle ja perheellesi kuuluu oikein hyvää ja kaikkea hyvää myös sinulle tällekin vuodelle.

   Poista
 14. Hei,

  säännöllisesti käyn minäkin aina tasaisin väliajoin katsomassa, jos olisi sittenkin tullut uusia kuulumisia. Viime viikolla huomasin moottoritieruuhkassa ajattelevani teitä ja sitä, miten teillä menee.

  Kaikkea hyvää!

  Pitkäaikainen anonyymi lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, itkuhan tuosta tuli. Durando ei valitettavasti enää ole minun hevoseni, mutta onneksi se sai valtavan hyvän ja rakastavan uuden kodin. Kaikkea hyvää sinullekin! <3

   Poista
 15. Ehkei näitä enää käy kukaan lukemassa, mutta laitan vielä kollektiivisesti kiitoksen kaikille teille rakkaille, joiden kommentteihin en viime keväänä pystynyt vastaamaan. Olitte minulle valtavan tärkeitä ja asioiden jakaminen kanssanne teki niistä monin verroin ihanampia tai vähemmän kamalia - tilanteesta riippuen. Kaikkea hyvää ihan jokaiselle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, mulla on ikävä sun blogia! Tuntuu, kuin menettäisi kaverin, kun kivat blogit lopettavat. Jossain törmäsin sellaiseen tietoon, että Durando asuu melko lähellä meitä, itse asiassa vain kymmenisen kilometrin päässä meidän tallilta!
   Olisi niin mukava kuulla, mitä sulle kuuluu. Hyvää jatkoa toivotellen, Liisa

   Poista
  2. Komppaan Liisaa, mullakin on ikävä. Olit mun ekoja blogituttuja ja sunhan ansiota oli että aloitin itse blogin. Kaikkea hyvää Saija <3

   Poista
  3. Niin ja surullista että jouduit luopumaan Durtsista :(

   Poista
 16. Harmi, että Durando on poissa :'( Mutta ei se elämä mene aina niin kuten suunnittelee. Tsemppiä!

  VastaaPoista