tiistai 21. helmikuuta 2012

Nyt pidetään peukkuja, että kengät pysyy iltaan asti

Ihana kengittäjä kävi tänään lyömässä irronneen etukengän takaisin paikalleen. Nyt sormet ristiin, että kaikki monot pysyy jalassa iltaan asti, sillä silloin olisi urhean Sannin tarkoitus nousta ratsaille.

Thorin ja Durtsin meininki on sunnuntaista rauhoittunut, mutta kyllä lämminhenkistä pystypainia vielä näkyy. Pieniä naarmuja on löytynyt molemmista, muttei onneksi pahempaa. Paljon nypläävät toisiansa ja eilisellä kävelyllä D oli kyllä todella väsynyt.

Kun kenkäyksen jälkeen vein Durtsin takaisin tarhaan,
malttoivat pojat hetken olla ihan rauhassa :)

6 kommenttia:

 1. Onpas meidän hevosilla synkronoidut elämät ;) Taisivat tiputtaa etukengän samana päivänä, ja Goldykin sai irronneen kenkänsä tänään takaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kun kerran näin on, niin sovitaankos, että tästä lähtien kuljetaan synkronoidusti kohti parempia aikoja? :)

   Poista
 2. Minulla taas taitaa olla synkronissa irtokengät Ruuhkavuosiratsastajan kanssa ;) Eli kyllä kenkien irtoaminen johtuu jostain tekijästä universumissa, varmaan auringonpilkuista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olisin kyllä taipuvainen liputtamaan ton auringonpilkku-teorian puolesta :D

   Tavallaan ihan kiva, jos meillä kaikilla on joku kanssakärsijä – eiks jaettu murhe oo vähintään puolta pienempi murhe? ;)

   Poista
 3. Onpas meidän hevosilla synkronoidut elämät ;) Taisivat tiputtaa etukengän samana päivänä, ja Goldykin sai irronneen kenkänsä tänään takaisin

  VastaaPoista