maanantai 7. toukokuuta 2012

Kevättä!

Ihana kevät! Saa tädinkin ylittämään itsensä kerta toisensa jälkeen. Tänään ratsastuksen jälkeen talutin Durden pellolle ja hetken kauneudesta rohkaistuneena kipusin selkään. Kivasti meni. Ihana kevät ja ihana Durde <3

Kuvissa ihania kevätfiiliksiä.


6 kommenttia:

 1. Hyvä hyvä! Ollaan sitten molemmat ylitetty itsemme urakalla. :) Tosin ei lasketa mun koko Ilmajoella raikaavaa "Iiiik!":kiä tähän mukaan. :D No, maastoilu on mennyt silti hyvin vaikka välillä kiljutaan.

  Paljon mukavia ahaa-elämyksiä ja itsesiylityksiä toivottellen ex-maastossa jännittäjä. :)

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavaa:) Mekin käytiin eilen pellolla ja oli vaan niin ihana ilta.

  VastaaPoista
 3. Itsensä ylittäminen on ihan parhautta!

  VastaaPoista
 4. Ootte ihania :)

  Ja Annemari, pitäähän sitä tehä ilmajokisille tiettäväksi, että Tahvo on tulossa – iiiik-huuto toimii siinä varmasti hyvin :D Oot rohkea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos. :) Huomenna pitäisi sitten ylittää itsensä menemällä yksin maastoilemaan. Tidididiii.. eli jännitysmusiikkia.

   Munkin pitäis tehdä jotain rapakunnolleni.. Voisin polkea tallimatkat jos aina ei olisi niin kiire hoitamaan poikaa.
   Mäkin tarvitsisin oikein kunnon ruoskintaa. Se on niin hassua miksei sitä osaa yksikseen olla niin vaativa itselleen. Puuh. Meidän valmentajakin on vähän liian pehmo. Pitäis olla joku jääkiekkovalmentaja huutamassa vieressä. :D

   Poista
  2. Hassuinta siinä on, että mä aina välillä uskottelen itselleni, että nyt olin kyllä tosi täpäkkä ja pistin itseni koville. Sitten tulee tunti ja tajuan, että tein itsekseni ehkä puolet siitä, mitä tunnilla vaaditaan.

   Semmoisia meistä ihmisistä suurin osa taitaa vaan olla. Sitten on ne, jotka osaavat itse piiskata itseänsä, niistä tulee varmaan niitä menestyjiä.

   Poista