keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Ratsastushullu, mutta muuten rapalaiska

Puhti poissa. Ainoastaan ratsastusaihe jaksaa tällä hetkellä oikeasti innostaa, vaikka kaikenlaista muutakin kivaa olisi tarpeen pohtia, suunnitella ja tehdä. Ja sitten on tietysti ne vähemmän kivat velvollisuusasiat, joiden kanssa joutuu tällä hetkellä tekemään todellakin tosissaan töitä, että saa ylipäätään mitään aikaiseksi.

Olen yrittänyt googlata sivustoja, joissa kerrottaisiin käytännönläheisiä vinkkejä ratsastuksen parantamiseksi; istunta, pohkeet, kädet jne, mutta aika hintsusti tuntuu mitään löytyvän. Kaikki vinkit ovat siis lämpimästi tervetulleita!

Turhautumiseni vimmassa surffasin sitten Bookplussan sivuille ja ostin Mary Wanlessin opuksen Mielekästä ratsastusta. Vasta tilaa-nappia klikattuani tulin ajatelleeksi, että tähän kirjahankintaan nyt varsinkin olisi voinut kysellä suosituksia. Ja ehkä edes katsoa läpi koko Bookplussan valikoiman eikä ottaa ihan sitä ensimmäistä eteen sattunutta!?

*****

Rapalaiskuus huipentui päikkäreille. Taitaa olla paras päikkäritatsi kadonnut, kun ei oikein uni tahtonut tulla. Muistan sentään ajan, jolloin päikkärit olivat säännöllinen arki-illan harraste.

Heikkona ja hellyydenkipeänä houkuttelin vielä Leevinkin mukaani. Vironperän karvakorvalle uni pehmeässä sängyssä maistui paremmin kuin hyvin, ja se jäikin tyytyväisenä vierashuoneen sänkyyn köllöttelemään senkin jälkeen, kun itse vääntäydyin jalkeille.
On se vaan niin suloinen, eikö olekin!

Olen pari päivää potenut kurkkukipua, tänään vähän pärskinyt ja niiskutellut - nyt on pakko mennä lepäämään ja huomenna muistaa ostaa inkivääriä, jotta saa pahanhenget häädettyä. Viikonloppuna on niin ihania ratsastusjuttuja tulossa, että en kestäisi, jos olisin sairas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti