torstai 18. maaliskuuta 2010

Ratsastusta, ratsastusta ja muutakin mukavaa

Voi pojat, mikä viikonloppu tulossa! Ratsastusta luvassa sekä perjantaina että lauantaina - jiihaa! Lauantai-iltana tapastelua ja sunnuntaina lenkkeilyä hyvässä seurassa.

Mietin, että onnistuisiko ohjelmaan ujuttaa vielä Liisa Ihmemaassa -leffa (+pakollinen leffalaari) sunnuntai-illalle vai tuleeko suotta aikatauluahdistus (ja karmea kaloripommi)?

***

Yritän huomenna tsempata erityisesti kahdella osa-alueella: istunta ja rentous. Olen ottanut tavaksi kuivaharjoitella istuntaa iltaisin ja aamuisin hampaiden pesun yhteydessä. Peilin avulla oikean lantion asennon löytäminen onnistuu kyllä, mutta haaste onkin sen saamisessa lihasmuistiin, niin että se olisi mahdollista löytää myös ilman peiliä. Pikkuhiljaa...

Tähän tuskaan liittyen laitoin juuri kyselyn istuntatunneista Ponikouluun. Siellä olisi tarjolla 30 minuutin liinatunteja 30 euron hintaan, tosin opetusaikataulu näytti siltä, että en käsitä, mihin väliin liinatuntinen mahtuisi.

***

Lähetin tänään tulikivenkatkuisen reklamaatiokirjeen Bookplussaan, sillä se reilut kaksi viikkoa sitten tilaamani ratsastuskirja ei ole vieläkään tullut, vaikka toimitusajan piti olla vain 3-5 arkipäivää. Eivät anna edes mitään arviota mahdollisesta toimitusajasta. Harmittaa, kun odotin sitä niin kovasti!

Onneksi huominen liveheppailu auttaa varmasti unohtamaan kirjaharmituksen ainakin hetkeksi. Ensin kuitenkin Höyhensaarille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti