torstai 14. lokakuuta 2010

Keskivartalon lihastreeniä

Nyt kun pakarat on taas niin verillä, ettei kärsi istua, on hyvä aika panostaa extrapaljon ratsastuksen kannalta valtavan hyödylliseen keskivartalon lihastreeniin. (Joojoo, tätä tottakai pitäisi tehdä ihan aina ja muutenkin kuin vain ratsastuksen vuoksi.)

Ihana opettajani Mia haastoi minut jokin aika sitten treenaamaan jumppapallolla niin, että on mahdollisimman pitkään konttausasennossa pallon päällä. Aluksi pelkkä ajatuskin tuntui mahdottomalta, ja ensimmäiset yritykset olivat tosi huteria. Yllättävän nopeasti kuitenkin tuossa lajissa kehittyi; nyt alkaa ranteiden kestävyys olla se, johon homma kaatuu.

Kehityksestä intoutuneena etsin netistä lisää vinkkejä jumppapallotreeniin. Haluan ehdottomasti jakaa nämä löytämäni hyvät treenivinkit ja ohjeet.

Onnistuneita harjoituksia seuranneessa euforiassa pohdin, että voisinko tasapainoilla pallon päällä jopa seisten - mies palautti aika äkkiä maanpinnalle ja säästi minut ylpeyden kolausta pahemmilta vammoilta :)

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Osuin sattumalta bloggisi ja sait minusta heti vakituisen lukijan. On niin ihanaa lukea kirjoituksiasi, kun kerrot parannettavista asioista ja onnistumisista niin upeasti, että mukaan pystyy eläytymään sataprosenttisesti!

  Ja on niin ihana huomata, että en olekaan ainoa ratsastaja, jolla on pohkeet väärinpäin ja ravatessa joutuu enemmän metsästämään jalustimia takaisin jalkaan kuin keskittymään mihinkään vaativampaan... ;)

  Iloisia hetkiä hevosten parissa, jatkathan niiden jakamista! :)

  VastaaPoista
 2. Moikka Johanna!

  Kiitos tosi paljon kommentista ja positiivisesta palautteesta! On hurjan kiva kuulla, että kirjoittelustani on iloa muillekin kuin itselleni (tämä toimii tosi hyvänä oppimispäiväkirjani, josta voi ammentaa lohtua silloin, kun erehtyy luulemaan, ettei edisty lainkaan).

  Tervetuloa lukemaan jatkossakin! Jos itse kirjoittelet blogia, niin vinkkaa ihmeessä osoitteesta - profiilistasi en ainakaan löytänyt mitään mainintaa.

  VastaaPoista