keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Pakarat - taas!!! (ei kuvia)

Maanantain tunnilla sain taas hiertymät pakaroihin - tai tällä kertaa oikeastaan vain vasempaan. Siis kertokaa nyt hyvät ihmiset, mitä teen väärin? Hassuinta on, että tuo maanantain tunti oli istunnallisesti varmaan parhain tuntini ikinä. Ja vaikkei se ehkä sankkoja joukkoja kiinnostakaan, niin lisättäköön vielä, että alushousutkin oli ihan Hööksiltä hankitut, ratsastukseen suunnitellut. En ymmärrä.

Tilannetta ei juuri helpottanut se, että menin eilen rupisella takamuksellani tunnille. Helmi muilutti minua taas pariin otteeseen oikein kunnolla: puski kolme kertaa pois ympyrältä, aina samassa kohdassa - luulisi, että sitä oppisi varautumaan, mutta näköjään ei.

Muutoin tunti meni ihan kivasti ja yritin miettiä jalkoihin samoja ajatuksia kuin maanantain tunnilla: varpaat menosuuntaan, polvet kiinni satulassa, mutta ei puristaen ja painoa jalustimille. Näistä viimeinen oli kaikkein vaikein toteuttaa, ja jouduinkin usein palauttamaan jalustimen takaisin paikalleen. Ehkä olin vähän rennompi kuin yleensä, mutta ei kyllä antanut aihetta massiivisempiin tuuletuksiin =)

Tänä aamuna maksoin ahnehtimisesta kovan hinnan, kun kiskoin reippaalla liikkeellä alas ruhjoutuneeseen pakaraani iloisesti kiinni liimautuneet kalsarit. Melko kipakkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti