lauantai 31. elokuuta 2013

Kolme lehmityttöä


Pienen (?!) painostuksen ansiosta uskalsin kuin uskalsinkin lähteä porukalla sänkkärille. Jännitti kovasti, vaikka mentiin ihan vaan kävelemään. Kun käännyttiin normipeltolenkiltä tien yli sänkkärille, alkoi Durtsi vähän ottaa kierroksia. Ensimmäiset parisataa metriä sänkkäriä oli sellaista energistä paikallaan ravaamista, armotonta ohituspaikkojen kyyläämistä ja yritystä pureskella edellä kulkevaa persauksista.

Onneksi ihanat seuralaiset harhauttivat mua höpöttelemällä niitä näitä ja pikkuhiljaa sain omat hermoni kuriin, jonka jälkeen se hepokin sitten kummasti tasaantui.

Loppujen lopuksi ilta oli aivan upea: innokkaasti, isolla askelella kulkeva tyytyväinen heppa, hyvää seuraa, mahtavat maisemat ja leppoisan tyyni loppukesän ilma eikä mitään kiusallisia öttiäisiä. Voiko ihminen enempää toivoa?

10 kommenttia:

 1. Oih, ihanalta kuulostaa! Mutta mutta, jäin uteliaana odottamaan, mitä mietteitä sulla on mielessäsi, edelliseen postaukseen viitaten? Ja miten Durando voi tällä hetkellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, että on inhottavaa, kun vihjaillaan, mutta tuntui, että jotain pitää kommentoida, miksi on ollut niin hiljaista, mutta en taida olla vieläkään valmis setvimiseni kanssa, sanoakseni sen enempää. Toivottavasti pian, sillä tämä ajatusten sotkuisuus on piinallista.

   Kiitos, Durtsi voi paremmin, mutta ei se kyllä ihan priimassa kunnossa ole - tai sitten voi toki olla, että olen itse myös romahtanut entistä vinommaksi eli vasemman laukan kanssa on haastetta. Huomenna on taas ell-visiitti, jännittää kuulla, mitä hän on mieltä, nyt kun viimeinenkin Adequan on käytetty.

   Poista
 2. Kiva etta oli hauskaa, nama on naita hyvia hetkia hevostelussa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, onneksi joukkoon mahtuu välillä tämmöistäkin :) Näillä fiiliksillä sitä sinnittelee taas monta vastoinkäymistä ;)

   Poista
 3. Oot oikeassa tuossa: enempää ei voi toivoa. :)

  VastaaPoista
 4. Blogissani on sinulle haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni haasteesta! Yritän ehkä jossain välissä vastata, mutta kun oon tuon jo kerran tehnyt, niin tuntuu välillä hankalalta keksiä uusia juttuja :) Kiva oli saada linkki sun blogiin ja liityinkin heti lukijaksi. Ihania kuvia ja paljon! :)

   Poista