keskiviikko 21. syyskuuta 2011

sunshine award!

Oi, minä sain blogitunnustuksen – kiitos Pauliina!


Tässä nyt sitten opetellaan, miten tällaisen kunnian kanssa toimitaan...

Tunnustuksen tehtäviin kuuluu kiittää tunnustuksen antanutta, vastata 10 kysymykseen ja jakaa tunnustusta eteenpäin 10 ihanaan blogiin sekä tiedottaa kyseisiä blogeja asiasta. Kysymykset ja omat vastaukseni:

1. Suosikkiväri: ei mulla kyllä ole mitään yhtä tiettyä suosikkiväriä. Vähän kausiluontoista on noiden värien kanssa, että mikä milloinkin silmää miellyttää. Tällä hetkellä ehkä sellainen vähän murrettu lila miellyttää silmää eniten.

2. Suosikkieläin: Hepat ja koirat ovat tietysti niitä ihanampia, mutta tykkään kyllä valtavasti ihan kaikista eläimistä. Eksoottisemmista suosikkeja ovat kirahvit, norsut, mangustit ja gekot. 

3. Suosikkinumero: 5. En osaa sanoa miksi. 

4. Suosikki alkoholiton juoma: mangoshake, nam!

5. Facebook vai Twitter: Facebook. Twitteriä oon yrittänyt opetella, mutta ei oikein tunnu aika riittävän kaikkeen. 

6. Intohimosi: Heppailu ja tallihengailu. Siististi järjestetyt pyyhe- ja polttopuurivit. 

7. Saada vai antaa lahja: Molemmista tykkään, kunhan mukana on ajatusta. Konvehtirasioiden vaihtaminen päittäin jouluna ei oikein täytä kriteerejä. Vähän mieluummin annan, koska silloin ei ole sitä riskiä, että joutuu itse teeskennellä pitävänsä jostain, mistä ei pidä.

 
8. Suosikkikuvio: No ei ole kyllä tällaista tullut koskaan mietittyä...onko ihmisillä yleensä suosikkikuvio?


 9. Suosikkiviikonpäivä: lauantai, koska saa nukkua ja valvoa pitkään.

10. Suosikkikukka: Tykkään melkein kaikista kukista eikä mulla tässäkään mitään erityistä suosikkia ole. Jos nyt joku pitää valita, niin vaikkapa sitten pioni.Huh. Nyt on kysymykset takelleltu läpi ja on minun vuoroni pistää hyvä kiertämään: Mari, SannaMarikaAnne ja Sari ja Kia – teille on juuri myönnetty tunnustus ;)  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti