keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Söpö kengällinen


Tänäänkin sai hakea tarhasta pollen, jolla oli mono jokaisesssa neljässä jalassa – melko mahtava fiilis! Tänään ei enää ollut epäpuhtaudesta tietoakaan, siis ainakaan niin, että minä olisin tuntenut. Sen sijaan jonkin verran patoutunutta energiaa tuntui olevan.

Durando näki jotain mörön tapaisia vähintään joka toisessa kentän kulmassa. Ja joka kierroksella. Jo alkukäynneistä yritti lähteä kirmaamaan usemman kerran, mitä ei todellakaan ole aiemmin tapahtunut. Ihanaa, että ilo on palannut, mutta nyt pitää kyllä päästä liikkumaan höpöenergia pois.

Liian raisusti en tietenkään halunnut aloittaa, joten mentiin jonkin verran ravia ja ihan vähän kokeiltiin laukkaakin. Ensimmäinen laukkapyyntö meinasi herättää rodeohevosen, ja jouduin ottamaan kiinni vähän reippaammin. Ehkä se sitten johti siihen, että jonkin aikaa sen jälkeen laukkapyynnöt kaikuivat kuuroille korville. Tiedän, että jos pyytää eteenpäin, niin pitäisi antaa mennä eteenpäin, mutta toisaalta jos kovasti pukittaa, niin mätkähdän kanveesiin eikä kai sekään taas mitään positiivista hevoselle opeta. Lopulta päästiin vähän laukkaamaankin, ja ihan rennosti.

Enimmäkseen mentiin rauhallista käyntiä. Maasta käsin taluttelin vielä loppukäynnit, ja samalla käytiin tutustumassa maneesiin. Siellä pelottavinta taisi Durandon mielestä olla toisessa päädyssä olevien kahden ison oven välistä pilkottava luonnonvalo. Hassu otus <3

Hauskaa oli!

Satula-asiaa

Satulakauppaan menin aamusta aikomuksenani tehdä kaupat siitä Albionista, mutta sitten otin kuitenkin vielä yhden saman mallin erikokoisen kokeiluun. Tarkoitus oli ottaa M, mutta sitä ei löytynyt, joten otin sen sijaan W:n. Kapeampaa oli hakusessa, joten tämä saattaa kuulostaa vähän hassulta ratkaisulta. Se selittyy sillä, että Albionit ovat ilmeisesti kovin vaihtelevan kokoisia ja esimerkiksi tämä nyt kokeiluun rahtaamani W on kapeampi kuin tähän asti koekäytössä ollut MW!? Että osta siinä sitten koon perusteella satula :)

Se Black Country olisi mitä luultavimmin jäänyt meille, jos satulansovittajan kanssa olisi pystytty etenemään asiassa vähän nopeammin. Säkätila tuntui hieman ahtaalta ja olisin siitä kaivannut vielä asiantuntijan mielipidettä. Koska en ilman satulaakaan voi olla, niin päädy(i)n nyt sitten tähän hätään ostamaan Albionin K2:sen ja tutkailen tilannetta sitten uudelleen joidenkin kuukausien jälkeen, kun muutenkin näkee, miten Durando muuttuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti