sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Back on Track

Täällä ollaan taas! Reissusta palattiin eilen aamulla, ja tänään jo änkesin itseni tallille. Tarkoitus oli olla avuksi, mutta sen verran oli pitkän tauon aikana se vähäinenkin osaaminen karissut, että melkein taisin olla enemmän vaivaksi :)

Valtavan kivaa oli silti, ja ratsastustakin pääsin kokeilemaan Santerin selässä. Ensimmäiset harkkaraviaskeleet olivat ihan hirveän tuntuisia. Tömähdin satulaan niin kovasti, että sisäelimet heittivät kuperkeikkaa. Pikkuhiljaa alkoi kuitenkin löytyä lantioon vähän pyörivää liikettä ja sain ihan vähän kiinni siitä, että mistä koko hommassa olikaan kyse.

Santeri sai yhdet pienet säpsyt, mutta ei onnistunut pahasti horjuttamaan tasapainoani, joten kaikkiaan ensikokeilu kuukauden tauon jälkeen meni paremmin kuin uskalsin toivoakaan. Mutten silti halua näin pitkää paussia enää toiste, ainakaan ennen kuin olen oppinut selkeästi paremmaksi. Joulukuussa tuntui, että aloin vähän oivaltaa asioita ja huomasin itsekin edistyväni - nyt taidan joutua keräilemään aika pitkään ennen kuin pääsen taas siihen joulukuun tasolle.

Joka tapauksessa ihanaa olla kotona, nähdä kaikki rakkaat ja päästä taas talleilemaan <3 (ei niin, etteikö häämatkalla olisi ollut hurjan ihanaa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti