keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Kaksi vaikeaa mallia

Olen ystäväpiirissäni tunnettu koulukuvista, joissa näytän siltä kuin olisin itkuun pillahtamassa, vaikka olen mielestäni kovasti yrittänyt hymyillä. Joku siinä kameran linssissä vaan jähmettää huulet kiinni ikeniin ja saa silmäluomet tärisemään. Ei mun juttu.

Olin kuitenkin antanut houkutella itseni kuvattavaksi, joten tänään kameran edessä oli kaksi erittäin vaikeaa mallia.

Suhteellisen onnistuneitakin otoksia joukosta onneksi löytyi. Alla ensimmäinen, jonka sain näytille. Kuvaa klikkaamalla näkee isomman version, jossa todistettavasti näkyy, että Durandon silmät ovat auki. Samaa ei voi sanoa tädin silmistä, jotka hymyillessä muuttuu pelkiksi viiruiksi. Aihetta hymyyn onkin, sillä Durandolla on uudet kengät :)


2 kommenttia:

  1. Hieno kuva! Olette molemmat kauniita syksyisessä maisemassa! :) Tsemppiä harrastukseen - toivoo vielä kokematon aikuisratsastaja :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon sekä kehuista että tsempityksestä! Hyvää syksyä ja mukavia hetkiä uuden harrastuksen parissa. Vaikka tulet todennäköisesti hurahtamaan hevosiin ihan täysillä, niin toivottavasti ehdit joskus toistekin piipahtamaan täällä blogissa =)

    (Kuvasta on muuten unohtunut copyright-teksti, sen on ottanut Jussi The Koski – yritän saada sen lisättyä kuvaan ihan lähipäivinä, niin menee kunnia sinne, minne se kuuluu.)

    VastaaPoista