torstai 6. lokakuuta 2011

Ruohoa, ratsutusta ja rahanmenoa


Keskiviikkona vielä kelpasi mututtaa ruohoa. Tänään oli vähän toisenlainen keli. Harmaata päivää piristi kuitenkin ratsuttajan tutustumiskäynti. Vaikutti siltä, että D ja ratsuttaja pitivät toisistansa, joten sovittiin, että tapaavat jatkossa kerran tai kaksi viikossa. Tarkoituksena on saada D parempaan kuntoon ja tietysti myös pitää siinä, jotta nivelet pääsisivät pienemmällä kuormituksella. (Hurjan paljon on kaveri ehtinytkin kahden kuukauden aikana rupsahtaa. Tosin se ei kai ole mikään ihme, kun liikunta on ollut enimmäkseen tarhaan ja takaisin kävelyä, ja harvinaisempina päivinä tädin lepsua lykkimistä.) Mitään tempputreeniä ei ole tarkoitus tehdä ja maalaisjärkevänoloinen ratsuttaja ymmärsi muutenkin maltin ja itsehillinnän tärkeyden; D osaa ja saattaa suostua tekemään osaavan ratsastajan alla paljon sellaistakin, mitä fysiikka ei loppuviimein kuitenkaan kestä.

Rahanmenoasiaa

Kaikki ovat varmaan jo ihan väsyneet kuulemaan mitään satuloihin liittyvää. Sallittakoon pieni riemu kuitenkin, kun nyt vihdoin tänään kävin tekemässä kaupat. Durandolla on nyt siis vihdoin ikkarioma Albionin K2 -koulupenkki (17 tuumaa ja leveys M) – jipii! Tarkoitus on tutkailla tilannetta joidenkin kuukausien kuluttua uudelleen, kun näkee, miten ja millaiseksi lihaksisto muokkautuu. Nyt saa kuitenkin hetkeksi rauhoittua eikä tarvitse joka viikko ajella edestakaisin hakemassa ja palauttamassa kokeilusatuloita.Satulakaupasta mukaan tarttui myös Horse Comfortin kaulakappaleellinen sadeloimi, sillä aiemmin ostamani ei kertakaikkiaan istunut vaan kirrasi ryntäistä ihan älyttömästi. Onneksi ostin sen käytettynä ja edullisesti. Ja voihan se nyt palvella varaloimena (ainakin siihen asti, kunnes Barnstormersilta tilaamani HW-loimipaketti saapuu...jos saapuu).

Pikkuhiljaa alkaa olla perustarpeet hepalle hommattuna. Aluksi ostaminen oli (rahasta luopumisen tuskaa lukuunottamatta) tosi hauskaa, mutta nyt on kyllä ruvennut koko homma ihan vähän tympimään, ja tekisi mieli käyttää aikaa välillä vähän muuhunkin kuin kaupoissa suhailuun. Esimerkiksi uudessa loimessaan hurjan komealta näyttävän Durandon rapsimiseen <3

Huomenna on taas tunti, joten jännitettävää riittää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti