sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Kynitty


Ehkä olisin päätynyt tähän hirmutekoon muutenkin, mutta reissuun lähteminen ainakin helpotti päätöksentekoa. Durando klipattiin lauantaina. Ei kai olisi oikein reilua jättää sellaista karvapalleroa muiden ristiksi; joillain on ilmeisesti (joo, kuulostaa oudolta) muutakin elämää kuin notkua tallilla vaihtamassa kuivatusloimea toisensa perään.

Valittavasti vauhtiraidoista ei tullut viikonlopun aikana otettua kuvaa, mutta yritän muistaa lähipäivinä. Malli on sama kuin lähes kaikilla tallin tammoilla, niin että Durtsi voi kokea kuuluvansa jengiin.

Klippaaminen oli ilmeisesti Durandolle ihan ensimmäinen kerta, mutta eipä kaveria juuri jännittänyt. Itse asiassa en muista koskaan nähneeni D:tä yhtä tyytyväisen näköisenä. Silmät lupsuivat ja suu teki semmoista pientä mupellusliikettä.

Vauhtiraidat eivät ihan olleet nimensä veroiset, sillä varsinaiseksi liitokavioksi ei Durando niiden myötä muuttunut. Iloisia uutisia kuitenkin, sillä sekä eilen että tänään oli intoa liikkua kuitenkin selkeästi kahta edellistä päivää enemmän.

Positiivista: 

 • Ihana Durtsi ei turhista hötkyile. 
 • Piristymistä havaittavissa. 
 • Laukattukin on.

2 kommenttia:

 1. Kiva että D on pirteämpi. Mukavampi lähteä lomallekin kun tietää että heppa on piristymään päin :)

  Mun veli (joka ei niin kauheasti tiedä hevosista mutta on kiltisti välillä auttamassa kun tarvitsen traikkukuskia) oli klinikalle lähtö-aamuna sitä mieltä että poni on kipeä koska se on masentunut kun se on klipattu niin rumasti ;) Meillä siis myös vauhtiraitaklippaus ja eihän se kaikkein kaunein ole nalleturkkisella ponilla mutta voittaa tuntien kuivattelun.

  VastaaPoista
 2. Noora, mä uskon, että sun veli vaistoaa ihan oikein ;) Eihän se kyniminen ihan luonnollista ole, mutta tarjolla olevista vaihtoehdoista kaikkien kannalta järkevin.

  VastaaPoista