torstai 1. joulukuuta 2011

Ulkopuolista vetoapua

Nyt kun ratsastamaan ei juuri ole päässyt, alkaa postausaiheiden kehittely käydä vähän työstä. Niinpä olin poikkeuksellisen iloinen saadessani blogihaasteen ja tunnustuksen.

Haaste kuuluu näin:

a) Kiitä haasteen antajaa: Kiitos Pena & Otto!

b) Haasta mukaan 8 blogia. Tämä haaste on jo kiertänyt kutakuinkin kaikki seuraamani heppablogit, mutta laitetaan se nyt ainakin Kultaisen ponin Nooralle.
c) Kerro haastetuille.
d) Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi.


Listaamaani satunnaiset asiat saattavat jonkun mielestä kuulostaa etäisesti tutuilta. Facebookissa kiersi 2009 muistiinpanotehtävä, jossa piti kirjoittaa 25 satunnaista asiaa itsestään. Laiskanpulskeana ihmisenä päätin hyödyntää valittuja paloja tuolta listalta, sillä veikkaan, ettei FB-kavereista monikaan lue tätä blogia – saati, että muistaisi jonkin kiertokirjetyylisen jutun sisältöä monen vuoden takaa. Kierrätys on sitä paitsi trendikästä. Tässä ne nyt tulevat:


1. Rakastan merta, järviä, jokia, lampia, uimista, sukeltamista, saunomista jne...mutta inhoan Yllättävää märkää. Siis vettä tai jotain muuta kosteaa odottamattomissa paikoissa. Vaikka kylppärin lattialla sen jälkeen, kun olen jo ehtinyt kuivata jalkani.

2. Itken usein. Huulipunaa en käytä koskaan. Naistaikaviitan mukaan edellämainitut ovat naisen aseet eli taistelen sitten kai puoliteholla.

3. Lapsuuteni suurimmat liikutuksen aiheuttajat olivat Bim Mustakorva ja Narnian Aslan.

4. Olen kyltymätön hieronnan, selkään piirtämisen ja hiusten räpläämisen suhteen.

5. Olen huono heräämään. Torkutus on ollut olennainen osa arkeani jo 26 vuotta. Pari vuotta sitten ostin wake-up lightin – nyt osaan nukkua sikeästi myös todella kirkkaassa valossa.

6. Rakastan puita! Paitsi kuusia. Niitäkin talvella. Ja kesällä, kun aurinko tulee oikeasta suunnasta ja valo siivilöityy neulasten läpi sammaleeseen niin, että metsä näyttää ihan epätodelliselta, melkein kangastukselta.

7. Haluaisin matkustaa Afrikkaan ja olla siellä pitkään. Vähän Hemingwayn tapaan, paitsi ilman kaikkea sitä metsästystä.

8. Minusta gekot on tosi sööttejä. Piirtäisin niitä joka paikkaan, jos osaisin.Lovely blog -tunnustuksen vastaanottajan tulee kertoa lempiasioistaan ja jakaa tunnustus edelleen viidelle blogille. Tunnustuksen voin vilpittömästi antaa kaikille niille blogeille, jotka tuossa sivupalkissa ovat näytillä. Seuraan niitä kaikkia ahkerasti ja innolla – jopa niin, että löydän itseni usein harmittelemasta sitä, jos ei uusia päivityksiä kuulu pariin päivään. Tässä siis suosikeilleni tunnustuksen lisäksi vähän haasteenpoikasta ;)
Ja sitten ne vaaditut lempiasiat.
1. Lempiruoka: paistetut ahvenfileet ja perunamuusi
2. Lempimakeinen: ikäväkseni olen todella kaikkiruokainen herkkujen suhteen, vähiten tykkään salmiakista, mutta sekin menee, jollei muuta ole.
3. Lempiluettava: Rakastan kirjoja, mutta ehdin lukea enimmäkseen vaan lomilla. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä kevyemmäksi lukemistoni tuntuu käyvän. Harry Potterit, Twiligt-sarja ja muut sopivasti yliluonnolliset jännitys- ja salakoodienratkaisukirjat vievät mukanaan. Välillä yritän lukea jotain hienostuneempaakin :) 
4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Todistevuoresta päätellen: aloittaa mahdollisimman monta erilaista ja heivata keskeneräisinä seuraavan alta laatikkoon.
5. Lempielokuva: En osaa nimetä vaan yhtä, hyviä leffoja on paljon. En myöskään ole mikään leffafriikki enkä välttämättä edes muista kaikkia hyviä leffoja ennen kuin joku muu ottaa ne puheeksi. Tykkään leffoissakin salakoodienratkaisumeiningistä (=katsojallekin jätetään vähän pääteltävää tai annetaan ainakin vihjeitä, joiden perusteella voi yhdistellä langanpäitä jo matkan varrella), mutta tykkään kovasti myös hyvää mieltä levittävistä elokuvista, semmoisista, jotka inspiroivat ja saavat yrittämään olla edes yhden päivän vähän parempi ihminen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti