maanantai 31. maaliskuuta 2014

Appelsiini

Syön kotona harvoin appelsiineja, koska niiden kuoriminen on mukamas niin työlästä. Eilisestä kokkailusta jäi kuitenkin yksi appelsiini pöydälle odottamaan syöjäänsä (tein sitä kuuluisaa tomaattikastiketta, johon tulee mausteeksi pari palaa aplarin kuorta).

Tänään olin reipas ja kuorin appelsiinin. Se maistui ihanalta, mutta oli paljon enemmän: se kuljetti minut hetkeksi takaisin Portugaliin, jossa ratsastuksen jälkeen nautittiin heppojen kanssa appelsiinitarhassa. Minä appelsiineja suoraan puusta ja heppa vihreää. Aurinkoa, raitista ilmaa ja hyvää seuraa. Ei niissä hetkissä oikein keksinyt mitään valittamista. ...eikä tullut edes mieleen kaivaa kameraa esille - siksi kuvitusta ihan toisenlaisesta hetkestä :)

6-vuotias ori Capote. Yksi mun ihanista appelsiinitarhaseuralaisista.

7 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen appelsiiniheppa! Ja sä näytät ihan prolta!

  VastaaPoista
 2. Todella hieno kuva! /Mia

  VastaaPoista
 3. Kiitos Liisa ja Mia :) Yleensä still-kuvat ovat armottomia, mutta tässä on nyt käynyt tsägä ja on kuva osunut hyvään hetkeen. Parasta tuossa on minusta se, että hymyilen :)

  VastaaPoista
 4. Pidempiä postauksia cmon! Mutta ihana heppa. <3

  VastaaPoista
 5. Hei! Terveisiä meidän Leo-ruunalta, josta aiemmin keväällä kirjoitin. Leolla IRAP-hoidot auttoivat täysin. Leo oli viime viikolla klinikkatarkastuksessa täysin puhdas. Klinikalla tehtiin kengitys välipohjin ja kiilakorotuksin. Tällä välin sain itse välilevypullistuman ja Leo muutti tämän vuoksi jatkokuntoutukseen ja hoitoon Saksaan. Toivottavasti tullaan molemmat kuntoon ja päästään jatkamaan treeniä. Paljon tsemppiä teille!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiva kuulla teistä, kiitos kun jaksoit tulla kertomaan kuulumisia!

   Aivan huippua kuulla, että hoidot toimivat Leolla noin hyvin, mutta todella harmi tuo sinun tilanteesi :( Ei voi muuta sanoa kuin että joskus universumi koettelee - toivottavasti pääsette tosiaan pian jatkamaan treeniä, yhdessä ja molemmat hyvävointisina! Jos vain jaksat, niin tule ihmeessä kertomaan kuulumisia uudemmankin kerran. Pidän todella nuo IRAP-hoidot mielessä, samalla tietysti julmetusti toivoen, ettei Durtsia nyt vähään aikaan tarvitsisi ihmeemmin hoidella. Kiitos tsemppauksista ja samoin teille! :)

   Poista