torstai 21. heinäkuuta 2011

Ei tarpeeksi hikistä

Viime aikoina olen tosissani panostanut vatsalihasten löytämiseen. Olen harjoitellut paitsi ratsastaessa myös muulloin; auton ratissa, koneen ääressä, kävellessä, pihahommissa, hampaita pestessä, aina muistaessa. Toisto on alkanut tuottaa jonkinmoista tulosta, ja alan saada vähän kiinni siitä, miten vatsalihakset aktivoidaan ratsastuksen aikana.

Kehonhallinta ei kuitenkaan ole helppoa ja vieläkin käy enimmäkseen niin, että samalla kun vatsalihakset aktivoituvat, lantion liike pysähtyy kokonaan ja jarruttaa hevosta. Joukkoon on kuitenkin mahtunut muutamia, lyhyehköjä välähdyksiä, jolloin vatsa ja lantio ovat onnistuneet toimimaan halutulla tavalla, toisistaan riippumattomina. Jiiihaa!

Tänään tunnilla ilma oli todella trooppinen ja hiki virtasi. Siitä huolimatta en onnistunut hikoilemaan masun kohdalta riittävästi (=ei märkää läiskää paidan etupuolella), joten sain vähän satikutia laiskottelusta - ei kuulemma voi olla lihakset kunnolla käytössä, jos ne eivät erikseen hikoile ;D Pitää huomenna yrittää vähän enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti