maanantai 16. marraskuuta 2009

Positiivisuus

Onneksi useimpina päivinä se on automaattisesti läsnä. Valitettavasti on myös päiviä, jolloin sitä joutuu houkuttelemaan esille. Tänään on sellainen päivä.

Viestintä on tosi haasteellinen laji. Joskus (usein?) käy niin, että viestisi tulkitaan ihan toisin kuin olit sen tarkoittanut. Toisinaan se johtuu huonoista sanavalinnoista, toisinaan viestiä tukevasta sanattomasta viestinnästä, toisinaan jostakin oikeaa tulkintaa estävästä tekijästä vastaanottajan päässä.

Syitä väärinymmärryksiin ja vääriin tulkintoihin on monia. Olennaisempaa kuin syiden tai syyllisten etsiminen, on kuitenkin siihen yhteiseen ymmärrykseen pyrkiminen. Vaikkakin sitten mutkien kautta. Kunpa itsekin muistaisin tämän useammin.

Jonkun sananlaskun mukaan jokaisessa pilvessä kultareunus (tai jotain sinne päin). Tämän päivän kultareunus liittyy - yllätys, yllätys - ratsastamiseen. Sain tänään tiedon toiselta lähialueen tallilta, että pääsen mukaan heidän keskiviikkoryhmäänsä. Tarkoittaa siis sitä, että jatkossa pääsen heppailemaan kahdesti viikossa. Ihan huippua!

Toinen huippujuttu on suloinen Leevi-koira, jonka rapsiminen rauhoittaa kummasti. Tiesitkö muuten, että Leevi erittää ihanaa myskin tuoksua. On kuulemma hienommissakin vinttikoirapiireissä tosi harvinaista , mutta meidän sekarotuinen se vaan tuon tuosta sulostuttaa päiviämme tuoksuillaan. Ja joku vielä väittää, että koiratalouksissa haisee kamalalta :)

(Mielenterveyteni epäilijät voivat tutustua tuoksukoira-asiaan vaikka Lumikedon Kennelin sivuilla.)

Harmi, ettei nykyteknologialla vielä pysty liittämään tuoksua mukaan kuviin. Alla kuitenkin tuoksuton kuva tuoksuvasta Leevi-koirasta. (Ja jos tuoksujen välittämiseen on jo olemassa teknologia, niin vinkkaathan heti!)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti