maanantai 26. heinäkuuta 2010

Kampäkki kesälaitumilta


Niin pientä puhetta, ettei sitä edes kuule...

Valtaisat pahoittelut ihan liian pitkästä hiljaisuudesta!

Loma meni yhdessä hujauksessa ja nyt on jo takana yksi päivä toimistokuukkelina. Tarkoitus oli bloggailla harvakseen lomankin aikana, mutta huono muisti puuttui peliin; ensimmäiseen yritykseen mennessä oli koneen salasana jo autuaasti unohtunut ja pääsin koneelle vasta tänään. Kai se on onnistuneen lomailun merkki?

Kuluneina viikkoina ehdin nähdä Ranskaa ja Espanjaa, valloittaa vuoria (jos ihan vähän liiotellaan), tonkia multaa ja roudata selkä väärällä erilaisia maa-aineksia sekä tietysti heppailla sekä Suomessa että Ranskassa.

Ranskassa osallistuin kahdelle hepparetkelle, Suomessa olin neljän päivän maastoratsastusleirillä Luomajärven Hevoskievarissa ja lisäksi ilmoittauduin vielä viime tipassa Rauhalan tallilla järjestetylle istuntakurssille, joka pidettiin viime viikolla.

Yritän ehtiä kirjoittelemaan näistä kaikista vähän enemmän lähiviikkoina. Aikatauluhaasteita on, sillä tämän viikon illat kuluvat suurimmaksi osaksi estealkeiskursilla - jiihaa! Ja loppuaika sitten pihaa tonkiessa - ihan jiihaa sekin, oikeasti!Ylemmässä kuvassa kesälaitumista nautiskelee ihana Nortti. Alempi kuva on Ranskasta, uskomattoman kauniista Gavarniesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti