maanantai 20. kesäkuuta 2011

Da-du-ran-ran-raa-da: Du-ran-do!

Durando <3


Noora päätteli edellisen postauksen kuvavihjeen perusteella ihan oikein: olen hurahtanut niin (heppa)hulluksi, että harkitsen ihan vakavissani oman hevosen ostamista. Siis Oman Hevosen!

Tottahan haave omasta hevosesta on kytenyt mielessä lähes siitä asti, kun alkeiskurssilla vajaa pari vuotta sitten tajusin, että tää on mun juttu. Mutta olen kuitenkin koko ajan ajatellut, että ehkä sitten parin vuoden päästä, kun osaan vähän enemmän. Mun luonteenlaadulla se pari vuotta ei omin avuin varmaan koskaan vähenisi. Olen huono tekemään päätöksiä, pienempiäkin. Epäilen, olisiko rohkeus koskaan riittänyt siihen, että olisin ikään kuin oma-aloitteisesti lähtenyt etsimään itselleni hevosta.

Kohtalo kuitenkin puuttui peliin – tosin pari vuotta etuajassa ;) – sillä seurauksella, että tällä hetkellä ihana herra Durando ja äärijännittynyt tätiratsastaja tutustuvat ja totuttelevat toisiinsa. Harkinta-aikaa meillä on kuukauden päivät. Se lienee riittävän pitkä aika siihen, että kävisipä sitten ilmi sitä tai tätä, ehdin rakastua Durandoon niin kovasti, että siitä tulee uusi jäsen meidän perheeseemme joka tapauksessa :)

Edit: Muitakin iloisia juttuja: blogilla on jo 15 lukijaa :) Tervetuloa Tups - toivottavasti viihdyt!

6 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon omasta hevosesta! On kyllä komea herra. :) Oli pakko kommentoida ensimmäistä kertaa tällaisen ilouutisen vuoksi ja tietenkin vähän salaa haaveilla, että jos sitä joskus olisi itselläkin oma polle.

  VastaaPoista
 2. Anne, melko äärimmäisyyksiin sitä pitää bloggaajan tänä päivänä mennä saadakseen lukijat kommentoimaan :) Kiitos kommentista, onnitteluista ja kehuista. Toivotaan, etten tämän ehkä vähän ennenaikaisen julkistuksen vuoksi joudu muutaman viikon päästä kirjoittamaan siitä, miten melkein ostin hevosen, mutten ihan :)

  VastaaPoista
 3. Hei, ilmoittaudun myös uskolliseksi blogisi lukijaksi! Nyt on ihan pakko seurata kirjoituksiasi entistäkin tiuhempaan, jos ja kun hankit noin upean hevosen itsellesi :) Tsemppiä, elät varmaan jännittäviä aikoja!

  t. heppailun kolmekymppisenä uudelleen aloittanut tätiratsastaja

  VastaaPoista
 4. Upean näköinen hevonen! Mukavaa seurata miten yhteiselonne lähtee sujumaan.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Anonyymi ja Noora! Kiva, että luette jorinoitani :) Tänään taidan uskaltautua ensimmäisen kerran tunnille Durandon kanssa ja yritän ehtiä raportoimaan siitä viimeistään huomenna.

  VastaaPoista
 6. Jee, ihan huippu ihanaa! Onnea uudelle perheenjäsenelle!

  Hepalle kuin hepalle on myös onnenpotku päästä juuri sinun polleksi! Takuuvarma hyvä, reilu hoito ja paljon rakkautta!

  En malta odottaa että pääsen tapaamaan tuon komistuksen ja näkemään teidät vauhdissa!

  Ihanaa kesää!
  Jenni

  VastaaPoista