sunnuntai 21. elokuuta 2011

Kieffer koekäyttöön

Eilisessä satulansovituksessa ei – yllätys, yllätys – ihan sellaista täydellisesti istuvaa satulaa löytynyt. Kolme kohtalaista vaihtoehtoa kumminkin: Kiefferin Malmö ja Kür Excellent sekä Albionin K2 Genesis. Näistä koekäyttöön sain nyt muutamaksi päiväksi tuon Kür Excellentin, josta Durando tuntui tykkäävän eniten (tosin oli kolmas koestettava, joten D oli siinä vaiheessa jo ehtinyt vertyä muutenkin).

Kür Excellent. Kuva: satula.com 

Kür oli Malmö-malliin verrattuna erittäin pehmeä ja kuppimainen, ja siinä oli hyvä istua erityisesti harjoitusravissa. Sen sijaan keventäminen tuntui vähän hankalalta melko suurten polvitukien vuoksi. Malmö taas oli epäsopivampi Durandolle, ja käänsi siksi minutkin ihan etukenoon – siinä oli kuitenkin vähemmän keventämistä häiritsevät polvituet. Albionissa oli omasta mielestäni melko mukava istua, mutta satulansovittajan mielestä väännyin lonkista huonoon asentoon (?!).

Nyt sitten katsotaan keskiviikkoon asti, miten Kür toimii. Toivottavasti rakastutaan siihen molemmat, niin saadaan tämä tärkein varustehankinta pois päivänjärjestyksestä.

On muuten hauskempaa shoppailla sellaisia juttuja, joista ymmärtää edes vähän jotain :o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti