lauantai 20. helmikuuta 2010

...kuinka kaunista on...


Monien mielestä kesä saisi jo tulla ja aika paljon kuulee lumesta ja pakkasesta aiheutuvia tuskailuja. Itse olen edelleenkin ihan innoissani siitä, että kerrankin on kunnon talvi! (4 viikon Thaimaan matkalla saattaa olla jotain tekoa sen kanssa, että en ole vielä ehtinyt kyllästyä.)

Toivon kuitenkin huomiselle vähän leudompaa keliä, jottei issikkamaasto peruunnu. Siis kunhan ratsastamaan pääsee, ei säällä ole niin väliä.

Paukkupakkaset ovat kyllä pistäneet miettimään, pitäisikö sitä sittenkin investoida oikein kunnollisiin talviratsastuskenkiin ja -housuihin? Ei ole tehnyt mieli sijoittaa ylenpalttisesti varusteisiin, kun miellän sen niin, että esimerkiksi uusien kenkien hinnalla saisi vähintään kaksi ratsastustuntia tai yhden issikkamaaston. Priorisointia siis =)

Ihmetellä täytyy, miten hyvin varpaat ovat pärjänneet kesäkengissä. Pahiten kylmyys käy reisiin, vaikka ratsastushousujen alle mahtuukin kunnolliset pitkät kalsarit. Sormiosastolla on helpottanut sen jälkeen, kun ostin uudet nahkaiset hanskat, joissa on joku thin sulate -vuori. Sormien palelemista pystyy muuten tehokkaasti ehkäisemään rentoutumalla: jos puristaa ohjia kuin henkensä hädässä, kiertää veri melko huonosti ja sormista katoaa tunto melko äkkiä. Tästä on meinaan kokemusta!

Huomiselle tilauksessa siis mukavaa pikkupakkasta ja aurinkoa, kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti