keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Odotettavissa loistava loppuviikko!

On se vaan ihanaa, kun on kaikenlaista mukavaa mitä odottaa. Ja loppuviikko tarjoilee varmasti toinen toistaan ihanampia kokemuksia.

Tänään uhmasin pakkasta ja törötin katselemassa ystäväni estetuntia. Hurjan taitavaa ratsastusta katsellessa ajatukset karkailevat välillä myös omaan ratsastukseen. Mielikuvissani näen itseni seuraavalla tunnilla istumassa rennosti ja luontevasti myötäillen hevosen liikkeitä ikään kuin olisimme yhtä ja samaa olentoa. Osaava ratsastaja saa sen näyttämään niin helpolta, että minä vieläkin hämäännyn luulemaan, että se on sitä. No, viimeistään joka perjantai palaudun nopeasti maanpinnalle =) Siihen asti luonnonlahjakkuus-mielikuvissa on mukava lämmitellä pakkasen puremia varpaita takan ääressä!

Huomenna luvassa lenkkiä ihanan ystävän kanssa, perjantaina siis ratsastustunti, lauantaina lenkkiä ja saunomista toisen ihanan ystävän kanssa ja sunnuntaina maastoon issikoilla. Kotihiirulaisen makuun vähän turhan tiivis ohjelma, mutta laadusta ei todellakaan voi valittaa, joten sinnittelen!

*****

Tuoksukoiran kuulumisia. Leevi on ollut kahteen otteeseen tutkimuksissa Viikissä. Tuloksia koepaloista ja muista pitäisi saada tällä viikolla. Toistaiseksi ei ole löytynyt muuta kuin hieman lisääntynyttä tiiviyttä keuhkoissa ja lisäksi keuhkoputket olivat hieman ärtyneet ja limaiset. Olen toiveikas sen suhteen, että mistään vakavasta ei ole kyse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti