sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Munuaisvatkulia osa 2

Eiliselle oli sovittuna meidän ryhmän ensimmäinen maastotunti Rauhalan tallilla. Hevoset oli jaettu jo perjantain tunnin jälkeen, ja tiesin odottaa jälleen kunnon höykkyytystä Koijarin selässä :)

Rauhalan talli sijaitsee aivan upeissa maisemissa ja ympäristö on varmasti mitä parhain normaalioloissa. Mutta...tällä kertaa noin 70-senttisessä lumihangessa tarpominen ei parinkymmenen minuutin jälkeen tuntunut kovinkaan hauskalta - tuskin hepoistakaan. Siirryimme takaisin kentälle jatkamaan perjantain tunnin harjoitusta eli ravia ja laukkaa neliöllä.

Taisi olla kroppa perjantain tunnin jäljiltä melko väsynyt, sillä suoriuduin selkeästi huonommin. Tasapainon kanssa oli vaikeampaa ja jotenkin tuntui, että sekä lihakset että ajatus olivat vähän jäässä. Kuitenkin yhdessä asiassa onnistuin tsemppaamaan ja sain monesti jarrut toimimaan nopeammin, jonka seurauksena useimmat laukannostoista tapahtuivat minun pyynnöstäni - hiphei!

Koijarin kanssa yhteistyö kokonaisuutena sujui tosi hyvin ja olen aivan rakastunut. Olisin valmis höykkyyttämään munuaisiani vaikka joka viikko =) Ihania ne ovat tietysti kaikki, mutta parhaiten olen ehtinyt tutustua Koijariin ja Nastaan, joiden kanssa on jo aika tuttu olo.

Varasin myös ylimääräisen tunnin ensi lauantaille, joten luvassa on ratsastusta peräkkäin kolmena päivänä: normitunti perjantai, ekstratunti lauantaina ja sunnuntaina puolisentoista tuntia maastoilua Lohjalla maastotalli Preryan kanssa. Paljon hauskaa siis edessä, mutta toivottavasti ei tullut nyt ahnehdittua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti