torstai 19. elokuuta 2010

Jotain muuta kuin purnausta

Tämän viikon ylimääräisellä tunnilla ratsuna oli Kuva (kuvassa selässään seuraavan tunnin ratsastaja, joka ei halunnut kasvojaan kuvaan). Alkulämmittelyistä lähtien tuntui, että yhteistyö tulisi tällä tunnilla pelamaan.

Tehtävänä oli tehdä käynnissä jyrkkä loiva kaareva ;), jonka keskelle piti yrittää tehdä mahdollisimman tasaisen pyöreä voltti. Loivalta kaarevalta uralle palatessa ravisiirtymä ja lyhyen sivun lopussa siirryttiin laukkaan ja laukattiin toinen pitkä sivu, jonka lopussa siirtyminen käyntiin.

Saatiin Kuvan kanssa volteista melko pyöreitä, teistä kelpoja ja laukat nousivat oikein näpsäkästi hyvin pienillä avuilla. Eniten haasteita oli vasempaan kierrokseen mentäessä lyhyellä sivulla ennen laukannostoa, kun Kuva pyrki oikaisemaan pitkälle sivulle ja tuntui vaikealta ohjata heppaa oikealle takaisin uralle ja samaan aikaan valmistautua vasemman laukan nostamiseen. Oliskohan ratkaisu just siinä, ettei yrittäisi tehdä niitä samaan aikaan? =)

Harjoitusravikin sujui tällä tunnilla huomattavasti paremmin kuin viime perjantaina Kuvan kanssa. Tuskin se komeaa katsottavaa oli vieläkään, mutta en nyt sentään ihan kakkajäykkänä ollut koko aikaa ja muutamille pätkille löytyi jo ihan kivalla tavalla yhteinen rytmi. Kiva tunti, josta jäi oikein kiva mieli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti