lauantai 21. elokuuta 2010

Vain muutama metri lavasta

Eilen illalla U2:n keikalla. Kävi niin hyvä tuuri, että päästiin melkein eturiviin, vaikkei oltukaan leiriydytty jo edeltävänä iltana stadionin ulkopuolelle. Kaikki oli jotenkin kohdallaan: loistava bändi, täydellinen ilma, hyvä fiilis, mahtava äänentoisto ja mielettömän hyvät paikat - huikea kokemus! (Ja pesi viime kesäisen Göteborgin perjantain mennen tullen.)

Tänään uusiksi, ja toivotaan, että sateesta huolimatta meininki on vähintään yhtä hyvin kuin eilen :)


Koska poikkeuksellisesti peruin eilen Bonon vuoksi ratsastustunnin, vääntäydyin myöhäisestä illasta huolimatta tänään kukonlaulun aikaan korvaustunnille.Kuvan (kuvassa) kanssa treenailtiin taivutuksia ja suoristuksia neliöillä ensin käynnissä, sitten ravissa ja lopuksi vielä laukassa. Olin enimmän osan aikaa melko pihalla taivutuksista. Käynnissä meni sentään välillä sinne päin, mutta sitä mukaa, kun vauhti kasvaa ja ajatteluaika lyhenee, homma muuttuu aika paljon haasteellisemmaksi. Aiemminkin olen tainnut sitä jurnuttaa, että vaikka olen temperamentiltani nopea, niin hevosen kanssa olen järkyttävän hidas ja jähmeä, ja tarvitsen itseni valmisteluun hurjan paljon aikaa.

Sitten, kun ajatus liikkeestä ei ole vielä kovin selkeänä päässä ja aikaa on vähän, on omien jalkojen ja käsien asettelussa aika hakemista. Välillä huomasin, että pohkeet olivat juuri väärin päin - ja tunsin itseni aika hölmöksi.

Kiva tunti joka tapauksessa ja varsinkin laukannostot onnistuivat hurjan hyvin. Pohkeet olivat edellisillan pomppimisesta aika väsyneet, ja nyt jännittää, että miten sitä tänä iltana jaksaa :)

2 kommenttia:

 1. Heips kiva lueskella Perheen Kuvasta kivoja tuntijuttuja! :) Tulee mieleen ne kaikki väännöt ponin kanssa ja hauskuudet mitä se osasi :) hirmu ikävä ja paljon kaurapusuja tuulitukalle kotikonnuilta pirkkalasta :)

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Kiitos kommentista ja kiva, että olet löytänyt tämän blogin ja jutut Kuvasta!

  Kuva osaa tosiaan hurjan paljon enemmän kuin minä, ja on taitava ja kärsivällinen opettaja. Ihana herra, jonka kanssa on tosi miellyttävä toimia sekä kentällä että karsinassa.

  Lupaan välittää kaurapusuterveiset heti huomenna =)

  VastaaPoista