perjantai 3. syyskuuta 2010

Leevi Petteri Virolainen 10 v!


Hävettää. Unohdin koirulin synttärit ihan kokonaan. Ei meillä nyt yleensäkään ole niitä juhlittu, mutta kai pyöreistä vuosista olisi voinut muistaa edes vähän paremmalla makkaralla. Onnea ihana Piipoo!

*****

Laukkaharkkailu meni tänään vähän penkin alle Sissin kanssa. Tultiin kentän poikki pituushalkaisijalla ja tarkoitus oli  puolivälissä nostaa aina vuorotellen oikean ja vasemman puoleinen laukka. Vasemmat meni ihan oikein, mutta oikeaa laukkaa ei meinannut löytyä sitten millään. Syy täytyy kai olla painossa, mutta en ymmärrä, että vaikka kuinka yritän ja keskityn, niin noin kymmenestä yrityksestä vain kaksi onnistui.

Ympyrällä oikea laukka sujui paremmin, mutta vasen vei pisteet tässäkin ihan heittämällä.

Tunnin varsinainen teema oli suoruus ja siinä onnistuttiin yllättävän hyvin. Sissi oli kyllä taas aika vauhdikkaalla päällä ja välillä tuntui jo vähän ikävältä, kun piti aika kovasti ottaa, että sai neidin pysähtymään.

Ihana tamma ja kiva tunti!

Syksyn tulo tarkoittaa sitä, että taidetaan nauttia nyt kutakuinkin viimeisistä kerroista, kun tunnin aikaan vielä on luonnonvaloa. Tuntuu, että viime syksystä on piiiitkä aika. Se on kai hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti