tiistai 18. toukokuuta 2010

Hei hulinaa!

Näin pitkää hiljaisuutta ei tässä blogissa ole tainnut olla sitten joulureissun. Elämä on ollut tosi hektistä, ja jo ennestään ratsastuksentäyteisin edellisen viikon ohjelman ja rytmin sotki lopullisesti yllätyspolttarit. Polttarit ovat tietysti useimmiten yllätys, mutta tässä tapauksessa ehkä vielä tavallistakin enemmän, kun meillä ei ole vielä hääpäivääkään päätettynä!?

Jännityksen, naurun ja muistojen täyteinen polttaripäivä vaati muutaman päivän toipumisen, ja vasta nyt alan pikkuhiljaa palailla normaaliin olotilaan.

Tässä lyhykäinen summaus viime viikon ratsastuksista:

Keskiviikkona pienryhmätunnilla Toscan kanssa. Harjoituksissa keskityttiin suoruuteen pituushalkaisijalla sekä ravipohkeenväistöihin pieneltä ympyrältä isommalle. Sain Toscan liikkumaan reippaasti omalla moottorillaan vasta ihan lopputunnista, mutta muuten harjoitukset sujuivat paikoitellen ihan kivastikin.

Torstaina tutustumassa Jokelaan. Sain ratsukseni ihanan Prinssin. Mahtavan kokoinen arabi-lipizza-ruuna, joka ratsastaessa tuntui kuitenkin juuri sopivan kokoiselta. Yhteistyö sujui hyvin, vaikka aluksi sössin laukannostot ihan järjestelmällisesti. Sitten puolittain vahingossa jotain meni oikein ja huomasin aiemmilla yrityksillä nojautuneeni eteenpäin sisäjalan mukana. Miten paikallaan istuminen voikin olla niin vaikeaa?

Perjantaina Rauhalassa. Tunnin aiheena puolipidätteet ja ratsuna suloinen Virma. Alkutunti sujui hyvin ja Virma kuunteli pieniäkin pidätteitä. Loppua kohden homma karkasi vähän käsistä ja haasteita oli sekä teiden, askellajien että tempon kanssa.

Lauantai ratsastustunti Toscalla peruuntui siis polttareiden vuoksi, mutta polttaririentoihin minut sentään noudettiin valkealla ratsulla. Voi kun voisikin joka aamu kotiportailta nousta hevosen selkään!

*****

Toscan vakivuokraaja on palannut reissultaan, joten vähän ikävän kyyneleitä on odotettavissa :( Eteenpäin on kuitenkin katsottava; huomenna olisi tarkoitus mennä kokeilemaan yhteistyön toimivuutta uuden vuokraheppaehdokkaan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti