torstai 12. huhtikuuta 2012

Durando – täyden kympin poika

Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, 
paljon onnea rakas Durde, 
paljon onnea vaan! 

Kympin synttäriä juhlistettiin kakkukahveilla, tosin juhlakalu itse sai tyytyä kuivaan leipään ja porkkanoihin. Jotain spessua kuitenkin tähänkin päivään eli hemmotteluhoitoa á la Sari:
B-day treat(ment)
Sarin mukaan Durandon selkä alkaa olla aika lähellä normihierottavaa. Pientä jumia on vielä vasemmalla puolella keskellä selkää ja oikeassa lavassa. Takapäästäkin on alkanut löytyä hierottavaa, mikä ilmeisesti on merkki siitä, että sekin moottori on ainakin ajoittain ollut toiminnassa. Oikealla puolella takana oli vähän enemmän hierottavaa. Lihasta on kuulemma tullut lisää ja suunta on oikea – jeejee!

Fyssarin ohjeistamana olen tunnollisesti venytellut Durandon jokaisen ratsastuksen jälkeen, ja Sarin kommentit kyllä innostavat jatkamaan samalla tiellä. 

*****

Viime päivien ratsastelut ovat olleet vähän sinnepäin -tyylisiä. Sanni on ollut sairaana, ja olisin ollut ihan tuuliajolla, mutta onneksi tallilla on valtavasti ihania ihmisiä. Turvauduin jälleen Tiian apuun, jonka seurauksena Durando joutui kerran pääsiäisen aikana oikein hikoilemaankin. Tosi kivalta näytti meno, ja D oli selkeästi tohkeissaan päästessään kunnolla hommiin.Positiivinen trendi omassa ratsastuksessa on ollut se, että pelko on selkeästi väistynyt taka-alalle. Laukata en tosin ole rohjennut, jos maneesissa on ollut toinen ratsukko (en tiedä kumpaa pelkään enemmän, sitä noloutta, jos pyyntöni kaikuvat kuuroille korville vai sitä, että D kimmastuu komentamisesta ja alkaa riekkua). Yksin ollessa sattui semmoinenkin päivä, että laukat vasempaan nousivat aika kivasti, mutta oikeaan sakkasi – kai se on hyvä, että asiat muuttuu?

*****

Ensi viikolla mulla on henkilökohtainen NLP-valmennustapaaminen. Ette arvaa, miten kovasti sitä odotan! Aion marssia sieltä ulos ihan uutena ihmisenä, itsevarmuutta ja rohkeutta uhkuvana, sellaisena jonka yli ei kävellä. Ihan totta!

Synttäripokut ihanassa auringonpaisteessa


4 kommenttia:

 1. Hyvä te! Ja onnea synttärisankarille.
  Itsekin olen kai päässyt ainakin suurimmasta maastoilujännityksestä. :) En vielä uskalla sanoa varmasti, sillä vasta yksi tiellä tapahtuva maasto on ollut onnistunut.

  NLP kuulostaa niin tutulta, mutta en muista mitä se on. Toivottavasti se toimii ja saat siitä kaiken irti. :)

  Menen viikonloppuna hevoshierontakurssille. Jännää. Toivottavasti opin paljon. En ole oikein uskaltanut tehdä hierojan näyttämiä juttuja, kun pelkään että teen jotain väärin. Jospa kurssilla saisi varmuutta. :)

  Mukavaa huhtikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mahtavaa, että oot päässyt jännityksestä! Kyllä se siitä varmasti helpottaa, kun takana on jo yksi onnistunut reissu. Itse en voi tällä osa-alueella paljon kehuskella, kun viime kuukausina oon uskaltaunut maneesin ulkopuolelle vaan jalkanaisena.

   NLP:stä voi lukea vaikka Wikipediasta: http://fi.wikipedia.org/wiki/Neurolingvistinen_ohjelmointi

   En tiedä, oon yleensä vähän semmoinen skeptikko, mutta nyt tuntuu pula sen verran pahalta, et oon valmis kokeilemaan melkein mitä vaan, ja varmasti altis valmennettava :)

   Mulle fyssari ensin näytti venytykset ja sitten tein ne itse hänen valvonnassaan. Nyt on kiva venytellä, kun tietää, ettei ne ainakaan tilannetta pahenna. Kurssilta saat varmasti varmuutta.

   Mukavaa huhtikuuta myös sulle ja Tahvolle!

   Poista
 2. Onnea Durtsille!

  Olen itsekin miettinyt pitäisikö mennä "yksityiseen" NLP-tapaamiseen. Kerrothan sitten miten koit tuon valmennuksen ja mitä sait siitä "irti".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. D kiittää onnitteluista :)

   Juu, toivon mukaan saan julistaa täällä NLP:n ilosanomaa ensi viikolla.

   Hyvää viikonloppua!

   Poista