keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Jo toinen lenkki takana

Pidän niin peukkuja itselleni, että juoksuinto tulisi nyt jäädäkseen. Tänään vuorossa oli 25 minuutin lenkki. Siinä ajassa kerkesi GPS Podin mukaan edetä 3,3 kilsaa. Vauhti ei siis päätä huimaa, mutta ei sen vielä tokalla lenkillä kuuluukaan.

Kivalta tuntui hölkötellä ihanassa auringon paisteessa. Vaatetta tosin oli päällä liikaa. Tuntuu vaikealta hypätä suoraan melkein kesäasusteisiin, mutta tämä aloitus jäi nyt niin myöhään, että nuo kevytvuorelliset kamppeet (ja hanskat!) olivat vaan auringossa liikaa.

Talvella Asicsin ystävämyynnistä ostettuja uusia tossuja en ole raaskinut vielä korkata, etteivät menisi heti ihan rapaisiksi, joten jalassa on toistaiseksi vielä vanhat, luotettavat Adistarit.Pakko vielä tähän juoksemiseen liittyen vähän itseivailla. Loggasin siis itseni puolen vuoden juoksutauon jälkeen Asicsin sivuille, jonne olin alunperin rekisteröitynyt loppukesästä. Tutkailin treenitilastoani ja katselin, että onpa jäänyt pienestä kiinni tuhannen kilsan rajan rikkoutuminen. Siis ihan tosissani siinä aluksi kuvittelin, että olisin kolmessa kuukaudessa kirmannut menemään karvan vajaa tuhatkunta kilometriä!

Todellisuudessa Asicsin ohjelma tilastoi myös kaikki ne ohjelmaan kuuluvat harjoitukset näiden viiden kuukauden ajalta, joita en ole juossut. Oikeasti matkaa on kertynyt vasta 160 km! Siinä häpeässä kärvistellessäni sitten rankaisin itseäni poistamalla ohjelmasta kaikki väliin jääneet harjoitukset. Ne joutui käydä yksitelleen poistamassa niin, että yhden treenikerran poistamiseen meni aina viisi klikkausta. Mutta nyt on sentään tilastot ajan tasalla =)

*****

Hetki sitten pellolla käyskenteli evästämässä kuusi peuraa! Kyllä maalla asumisessa on puolensa!

Sitä paitsi auringonottokiveni päältäkin on jo lumet sulaneet. Vielä muutama tällainen aurinkoinen päivä, niin uskaltaa kiivetä kokeilamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti