tiistai 10. tammikuuta 2012

Sydän syrjällään


Jotain omasta jännityksestä kertonee se, että nämä kaksi kuvaa olivat useista ottamistani ainoat, joista sai mitään selvää, muiden kohdalla kädet eivät pysyneet tämänkään vertaa paikallaan :)

Hevossairaala oli todella siisti, avara ja valoisa. D kotiutui nopeasti.

 Mamman mussu jätettiin aamupäivällä Viikkiin. Kyllä riipaisi lähteä eikä tämä kotona odottelu ole sen helpompaa. Laskeskelen täällä, että kuinka monta tuntia paastoa on jo kestänyt ja mitenköhän Durando sen kestää. Ihan kamalaa, mutta ainakin on hyvissä käsissä.

Lastaus ja kuljetus sujuivat oikein hyvin eikä Durtsi perilläkään jaksanut olla kovasti kummissaan ympäristön muutoksesta. Läheltä piti, ettei mennyt heti piehtaroimaan puruille. Pitkään tuntui sitä suunnittelevan, mutta katsoi lopulta parhaaksi alkaa pistellä puruja poskeensa. Ei tainnut olla ihan tuttu kuivike ;)

Huomenna aamulla ajelen Viikkiin seuraamaan tutkimuksia. Pitäkää peukkuja, että löytyy jotain helposti hoidettavaa!
5 kommenttia:

 1. Peukut on pystyssä! Voihan olla, että se on jotakin "alkavaa", joka nyt ajoissa huomattuna voidaan hoitaa helposti kuntoon. Ennemmin on syytä olla "liian aikaisin" tai "liian vähästä" huolissaan kuin liian myöhään. Ja itsekin suht tuoreena hevosenomistajana (9 kk) olen iloisesti yllättynyt, miten hyvin jo hevoseni tunnen, ja osaan arvioida ja tehdä päätöksiä sen hyvinvoinnin eteen. Ja uskon, että niin tunnet sinäkin. ISOSTI tsemppiä, ainakin heppa on nyt parhaissa mahdollisissa käsissä.

  VastaaPoista
 2. Toivotaan ettei mitään ikävää löydy, ja toisaalta että selviäisi mikä Durandoa vaivaa. On kamalaa kun tietää että joku on vialla muttei tiedä mikä, helpompaa kun saa jonkun diagnoosin jonka perusteella voidaan alkaa hoitaa. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Voi ei, on hirveää, kun postauksen otsikko on "Sydän syrjällään". Viikki on kuitenkin asiansa osaava paikka, eli hyvissä käsissä iso-D on. Tiedän kuitenkin tuon sielua riepovan huolen ja pelon tunteen ja pidänkin peukkuja pystyssä ja ajattelen rohkaisevan positiivisesti Viikin suuntaan. Epätietoisuushan se karmeinta on, tietoon pystyy jo suhtautumaan edes jotenkuten rationaalisesti.

  Tsemppiä ja komppia!

  VastaaPoista
 4. Täälläkin peukut pystyssä! Viikki on hyvä paikka, ne tutkivat perusteellisesti ja selittävät asiat niin, että omistajakin ymmärtää. Varmasti asiat kääntyvät parhain päin!

  Karsina näyttää tutulta - taitaa olla sama, missä Leonkin ennen joulua majaili. Se myös maisteli puruja vähän enemmänkin. Mutta ajattelin, että antaa maistella, kun hoito on ainakin lähellä jos vaivoja tulee...

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikki ihanat peukuista, kannustavista kommenteista, vertaistuesta ja yleisestä tsemppauksesta.

  Tosiaan tämän päivän tutkimuksissa vedettiin niin sanotusti vesiperä. Vaikka vahvamielipiteisenä maallikkona olinkin ihan varma, että jotain siellä vatsassa on, niin nyt kyllä vahvasti näyttää siltä, ettei siellä ole mitään muuta kuin tervettä kudosta ja hyvinvoivaa limakalvoa.

  Sanna, aattelin ihan samoin tosta purujen syönnistä :) Ja mitenpä sitä muutenkaan estää, kun eivät kai anna ihmisten siellä yöpyä. Sitä vaan mietin, että ilmeisesti purujen syöminen ei sitten ole paastorikkomus...

  VastaaPoista